Kyrön tarina

Kuten moni muukin hyvä suomalainen idea, sai ajatus Kyrö Distillery Companysta alkunsa saunan lauteilla viiden kaverin siemaillessa ruisviskiä. Tuosta saunaillasta sai alkunsa elämän mittainen ja rukiin makuinen seikkailu.

Lue Kyrön koko tarina

Tislaamokierros Kyröllä

Tule käymään vanhan meijerin tiloihin rakennetulla tislaamolla Isossakyrössä. Osallistu tislaamokierrokselle ja kurkista kulisseihin. Tislaamon ravintolassa nautit paikallisista raaka-aineista valmistettuja uniikkeja cocktaileja. Kyrön keittiössä valmistuvat maukkaat lähiruoka-annokset. Varmista pöytä seurueellesi etukäteen. Virtuaalinen vierailu Isoonkyröön pian mahdollista.

Tutustu Kyrön kotiin

Kyrön käsidesi

Aloitimme käsidesin valmistamisen auttaaksemme kriittisen alan toimijoita koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. Käsidesi jää tuotantoon ja vaikka sen tarkoitus ei ollut tuottaa voittoa, sen avulla selvisimme pahimmasta. Tilaa oma pullo verkkokaupastamme.

Käsidesiä, kiitos

Kyröläiset esittäytyy

Kyrö ei ole vain yksi tislaamo muiden joukossa. Se on unelma, joka uskallettiin toteuttaa. Tutustu Kyrön tyyppeihin, saatat itsekin innostua unelmoimaan.

tutustu kyrön tekijöihin